Oversættelse dansk tysk med modersmålskvalitet og til en god prisOversættelse dansk tysk

En oversættelse dansk tysk kan være en meget vanskelig opgave. Man skal ikke blot være opmærksom på at vælge de rigtige ord og på korrekt retskrivning – en oversættelse dansk tysk skal selvfølgelig også kunne forstås af modtageren.

Derfor spiller faktorer som kulturel forståelse og fokus på målgruppen også en væsentlig rolle for en god oversættelse dansk tysk. Og hvis din virksomhed skal have succes på det tyske marked, er sproglig korrekthed af afgørende betydning!

Selv om det ofte er den billigste løsning at oversætte selv, er det sjældent den bedste. Brug en professionel tysk oversætter med 2 modersmål: tysk og dansk. Hos Timotext får du lavet en oversættelse dansk tysk af en ekspert i begge sprog og begge kulturer. Det kan betale sig!

Det tilbyder jeg …

Jeg oversætter alle slags tekster – nogle konkrete eksempler er: tekniske manualer, beskrivelser af lagersystemer og maskiner, emballagetekster, cv’er og ansøgninger, turistbrochurer, webshops, hard- og software, reklamer og forretningsbetingelser … Kontakt Timotext, hvis du har brug for hjælp til en oversættelse dansk tysk af høj kvalitet til en god pris. Brug kontaktformularen til højre, og skriv gerne, hvad henvendelsen drejer sig om.

Jeg har 14 års erfaring som oversætter med speciale i tysk oversættelse. Ved at få lavet din oversættelse dansk tysk hos mig får du en sproglig korrekt oversættelse udført af en oversætter med både tysk og dansk på modersmålsniveau.